1/1

1/1

Bergamont

E-REVOX • E-mountainbike • 32cm/24"

Millstatt, Österreich
5.0(10 Aanbevelingen)

32 € / dag

168 € / week

Slot Slot
E-Kinder- und Jugendbike • Motor: Bosch Drive Unit Active Line • Akku: Bosch 36 V Li Ion, 400 Wh • Schaltung: Shimano 9-Speed • Bremsen: Hydraulische Scheibenbremsen 160mm • Federweg: 50/100mm • Laufräder: 24 Zoll (130-150cm)/26 Zoll (140-160cm) • Inkl. Schloß
5.010 Recensies

Kornelia

September 2021

Stefan

September 2021

Nicole

August 2021

Christa

August 2021

Sandra

August 2021

Nicole

July 2021

Bergamont

E-REVOX • E-mountainbike • 32cm/24"

Millstatt, Österreich
5.0(10 Aanbevelingen)

32 € / dag

168 € / week

Datums
From
To
Grootte
Bookingsoverzicht
Subtotaal 0,00 €
Voor deze reservering is een 10€ borg vereist.
Hoe boek ik een huur voor 1 dag?

1. Tik twee keer op de dag dat je wilt boeken
2. Selecteer het uur van ophalen en terugbrengen
3. Klik op "Toevoegen aan boeking" en volg de stappen

Lokale winkel
125 Recensies
Geverifieerd
Lid sinds 2020

Reactietijd: <3uur

Bikeshop und Fahrradverleih am Millstätter See / Kärnten
Bikeshop und Fahrradverleih am Millstätter See / Kärnten

32,00 € / dag

168,00 € / week

Goed om te weten
Voor hoe lang kan ik een fiets huren? Je kan een fiets huren zolang je dat wil. Voor een paar dagen, of voor een paar weken. Het hangt allemaal af van jou en de beschikbaarheid van de fiets.
Hoe kan ik zorgen dat de fiets beschermd is tegen diefstal? De Lister moet jou een geschikt slot geven. Zorg ervoor dat je de fiets goed op slot zet, dat wil zeggen aan een voorwerp dat niet kan worden meegenomen. Als je de fiets 's nachts huurt, kan je hem het beste in een afgesloten ruimte zetten waar niemand hem kan stelen.
Hoe contacteer ik de Lister? Nadat je het verzoek hebt ingediend, kan je een bericht sturen naar de Lister in de interne chat. Je kunt het verzoek gratis annuleren zolang het niet is bevestigd. Als je een vraag hebt over het boekingsproces, stel deze dan aan ListNRide via de directe chat of per e-mail.
Hoe weet ik of de fiets beschikbaar is? Op deze pagina vind je een kalender. Zwarte nummers staan voor boekbare dagen, grijze nummers betekenen dat de fiets niet beschikbaar is en rode nummers staan voor dagen waarop de fiets al geboekt is. Soms is de fiets maar voor een halve dag geboekt, dan kan je de andere helft van de dag nog boeken.
Hoe werkt de betaling voor de fietsverhuur? Je stuurt eerst een aanvraag voor de fietshuur, en er wordt een bedrag in rekening gebracht via jouw betaalwijze. Als de huur niet wordt aanvaard, krijg je kort daarna het volledige bedrag teruggestort. Als de huur wordt bevestigd, blijven de kosten bij ListNRide tot het einde van de huurperiode.
Voor hoe lang kan ik een fiets huren?
Hoe kan ik zorgen dat de fiets beschermd is tegen diefstal?
Hoe contacteer ik de Lister?
Hoe weet ik of de fiets beschikbaar is?
Hoe werkt de betaling voor de fietsverhuur?