0

Fiets testen, boek een proefrit

ListNRide biedt de mogelijkheid om nieuwe merken en fietsen te ontdekken en te testen alvorens een geïnformeerde aankoopbeslissing te nemen. Testritten kunnen online worden geboekt, voor de gewenste tijd en locatie.

Hoe werkt het ListNRide testprogramma?

Wij geloven in liefde op de eerste rit de enige echte manier om een fiets te ervaren is door er een goede testrit mee te maken. Daarom werken we direct met innovatieve merken om klanten de mogelijkheid te geven een fiets te testen, of het nu voor een uur, een paar dagen of zelfs een week is. Kom meer te weten over elk merk waarmee we werken en boek je testrit: je bent nu een stapje dichterbij om te ontdekken hoe goed je droomfiets is!

Testfietsen van directe-tot-consumenten merken

Direct-to-consument merken als Canyon, Cowboy en SUSHI Bikes bieden geweldige fietsen tegen concurrerende prijzen. Het is echter bijna onmogelijk om ze in het echt te zien voordat je er een koopt, laat staan dat je ze kunt testen. Met het ListNRide testprogramma kunt u uw eigen testervaring boeken en de ins en outs van de fiets ontdekken voordat u de fiets online koopt.

deruize-bike
fara-cycling
templecycles
ahooga
tretwerk
citypanta
ubco
hepha
egomovement
kostka
velosophy
lekker-bikes
veloretti
sushibikes
cowboybikes
vanmoof
muli
brompton
bonvelo

Krijg een unieke, levensechte testrit van uw droom e-bike

Elke maand verschijnen er nieuwe e-bike merken op de markt die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Wij zijn de dienstverlener die u de mogelijkheid biedt om de echte testrit te maken met het bezit van een e-bike. U kunt controleren hoe goed de fiets rijdt op uw woon-werkverkeer en of de capaciteit van de batterij voldoende is. Test meerdere e-bikes en vergelijk de verschillende aandrijfsystemen - u weet snel of u de voorkeur geeft aan de Bosch, Bafang of een andere motor.

Waar moet ik op letten bij het testen van een fiets?

Wij raden u aan om minstens een dag te reserveren, zodat u de droomfiets kunt testen op uw gebruikelijke woon-werkverkeer. Hoe langer de testrit duurt, hoe meer u vertrouwd raakt met de fiets, wat u verder zal overtuigen van de kwaliteit. Tijdens de overdracht kunt u onze merkambassadeurs elke vraag stellen die u over de fiets heeft.

Wat is het verschil tussen proefrijden met ListNRide en in een traditionele fietsenwinkel?

Traditioneel is het erg moeilijk om een fiets te testen en er een echt gevoel voor te krijgen bij het kopen in een fietsenwinkel. Je kunt hem misschien 5 minuten buiten de winkel rijden, maar niet veel verder. De ListNRide testrit is veel relaxter - het is een vertrouwde, vriendelijke omgeving waar je verschillende fietsen kunt uitproberen en er zeker van kunt zijn dat de fiets die je gaat kopen echt je droomfiets is.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe merken die zich bij ListNRide aansluiten?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op onze social media, we updaten deze pagina regelmatig met meer merken die zich bij ons programma aansluiten.

Hoe kan ik als merk deelnemen aan het ListNRide testprogramma?

We zijn enthousiast om te werken met coole nieuwe merken, waardoor klanten een meer bevredigende inkoopervaring krijgen! Stuur ons een e-mail en we nemen direct contact met u op.

Interesse om met ons samen te werken? Word nu lid van ons merkprogramma