0

Maak kennis met Angell: de lichtste slimme fiets ter wereld

ANGELL geeft om je dromen en wil je er moeiteloos naartoe leiden, de fiets weegt slechts 13,9 kg! Daarom hebben we samen met een van de meest visionaire ontwerpers van zijn generatie de fiets gemaakt die jouw visie nodig heeft. Hallo Ora Ito. Ronde vormen fort comfort, sterke lijnen voor de geest Cockpit met geïntegreerd scherm en slim gepositioneerde verlichting Aluminium & Carbon materialen Ergonomische & lichtgevende batterij.

brand

Valwaarschuwing
Anti-diefstalalarm

Het is veilig om te zeggen, dat je veilig bent Van hyperbolische lichten, tot luide alarmen, deze fiets houdt u veiliger dan ooit. Ben je gevallen? De fiets zal een sms sturen naar uw noodcontact.

brand

Autonomie tot 50km
-Minder dan 2kg

De batterij is indrukwekkend klein met minder dan 2 kg en helpt je moeiteloos afstanden te overbruggen tot 50 km. Als hij eenmaal leeg is, is hij in slechts 2 uur weer op te laden.

brand

Smart Cockpit
2.4" Touch Screen

Dit 2,4" touchscreen is uw controletoren en het is volledig aanpasbaar aan de metriek die u nodig heeft. Dit geïntegreerde scherm is een verlengstuk van je hersenen en zit recht onder je ogen, om je fietstochten makkelijker en veiliger dan ooit te maken.

Huur en test uw Angell Bike vandaag nog!

Omdat we de beste stadservaring willen geven, genieten van elke rit die je neemt is nu het makkelijkste om te doen. En het meest gedroomde ook. Lees meer op angell.bike