🥳 Abonneer je op jouw droomfiets voor 3, 6, of 12+ maanden!

Maak vandaag nog een proefrit met de PONY e-cargo bike van Black Iron Horse!

target="_blank">Black Iron Horse combineert veiligheid en vakmanschap met duurzaamheid. Alle Black Iron Horse bakfietsen worden geproduceerd en geassembleerd in Denemarken. De laadbak is gemaakt van gerecycled plastic, zodat je je met een gerust hart kunt verplaatsen. Met een fiets van Black Iron Horse kun je jezelf, je familie en de zwaarste goederen vervoeren met minimale fysieke inspanning, terwijl je een duurzame keuze maakt die geen afbreuk doet aan comfort of esthetiek.

brand

Duurzaamheid

Black Iron Horse maakt het comfortabel om klimaatvriendelijk te zijn. De laadbakken en stoelen zijn lokaal geproduceerd, van gerecycled plastic.

brand

Veiligheid

Elk aspect van onze fietsen is gemaakt met het oog op comfort en veiligheid: de frames hebben hun waarde de afgelopen 25 jaar bewezen.

brand

Deense kwaliteit

De Black Iron Horse fietsen worden ontworpen in Denemarken, ingekocht met materialen van de hoogste kwaliteit uit de buurlanden, en tenslotte gebouwd en geassembleerd in Kopenhagen, Denemarken.

Huur en test de PONY e-cargo fiets van Black Iron Horse

THE PONY is een samensmelting van design, veiligheid en duurzaamheid, een innovatie op de achterwiel gestuurde bakfiets. THE PONY is het resultaat van 25 jaar bakfiets ervaring gecombineerd met de nieuwste e-bike technologie. De geoptimaliseerde achterwiel-aangedreven e-cargo bike is nu duurzamer dan ooit, dankzij de lokale productie in Denemarken, waarbij gerecycled plastic wordt gebruikt voor de productie van de laadbak. Kom langs bij onze test-rit locaties, en probeer een proefrit. Meer informatie op de officiële PONY productpagina.