It's not a bike, it's a byAr.

byAr is het resultaat van superieur Nederlands ontwerp, met als doel, luxe en comfort naar een fiets te brengen. Bij byAr hebben we alleen oog voor de allerhoogste kwaliteit materialen en om te voldoen aan deze kwaliteitsnorm, hebben we 95% van onze onderdelen zelf ontwikkeld. Dit bottom-up design denken, resulteert in een duurzame fiets met een lange levensduur. Kortom, byAr is een fiets voor de komende generaties.

brand

Handgemaakt speciaal voor jou

byAr gelooft in een lange levensduur als basis voor duurzaamheid en het bewijs van kwaliteit. Daarom wordt elke fiets in Nederland met de hand gemaakt, speciaal voor jouw.

brand

Cardanas: geen onderhoud meer!

De byArs worden aangedreven door een cardanas in plaats van een ketting, volledig geïntegreerd in het frame en zo beschermt tegen alle elementen. Dit betekent dat er geen onderhoud meer nodig is en dat er minder slijtage is door het rijden!

brand

Geïntegreerd ontwerp

Hydraulische remmen, geïntegreerde dynamolampen, betrouwbare vergrendeling: deze fiets is ontworpen om geen enkel detail achterwegen te laten. De slimme motor levert een vermogen van 40 tot 160 km en door de verschillende rijmodi kunt u het vermogen terugwinnen als u bergafwaarts rijdt of tot stilstand komt.

Choose a test location
byAr Volta fietsverhuur {{bikeCity}}
byAr Volta
15 €/dag 105 €/week
Grootte: Unisize
grade 5.00 (4)
grade 5.00 (4)
Unisize
15 €/dag 105 €/week

Boek vandaag nog een testrit en ervaar de byAr zelf!

Bevrijd van historische beperkingen, de byAr is puur ontworpen om een eenvoudige vraag te beantwoorden: hoe kunnen we luxe en comfort naar een fiets brengen? Voor de byAr is zijn ontwerp en kwaliteit hoe wij die luxe leveren, daarnaast is het resultaat volledig in dienst van de eindgebruiker. Lees meer op byarbicycle.nl