0

Fara Cycling
Premium avontuurlijke fietsen

Opgericht in Noorwegen door ex-prof Jeff Webb en een groep fiets- en designenthousiastelingen, maken wij fietsen die de ontwerpdeugden eenvoud, eerlijkheid en kwaliteit uitstralen. Ze geven je de vrijheid om overal naartoe te fietsen.

brand

Bewezen door experts

Bereden in de zwaarste omstandigheden en beoordeeld door de meest kritische consumenten: de fietsmedia, krijgen Fara fietsen vijf sterren beoordelingen en fantastische resultaten. Onze fietsen blonken uit in ultraloopwedstrijden zoals Transcontinental en Badlands en kunnen alles aan wat je ze toewerpt.

brand

Snel, leuk en functioneel

Onze fietsen zijn gemaakt voor avontuur en zijn optimaal voor snelle bikepacking. Met praktische oplossingen zoals verborgen spatborden en geïntegreerde tassen zijn het echte avonturiersboten. Ze nemen gewicht op en zijn comfortabel voor lange afstanden. Ze zijn licht en responsief, waardoor ze ook leuk zijn om op te rijden voor de kleinere ritten.

brand

Bredere banden voor weg & gravel

Al onze fietsen hebben de beste bandenspeling in hun klasse, zodat je een breed scala aan banden kunt gebruiken, inclusief spijkerbanden voor het rijden op sneeuw en ijs. Bredere banden hebben bewezen comfortabeler en daardoor sneller te zijn over langere afstanden op de meeste ondergronden.