FAZUA: Het lichtste en meest compacte aandrijfsysteem in de industrie

Lichtgewicht, geïntegreerd, natuurlijk, hybride. Dankzij de slanke in-tube oplossing hebben -fietsen met Fazua een natuurlijk, niet-gemotoriseerd uiterlijk. Een uniek natuurlijk rijgevoel zonder mechanische weerstand boven de wettelijke snelheidslimiet maakt dit systeem perfect voor iedereen die van een stevige rit wil genieten. En je kunt zelfs zonder elektrische ondersteuning op jouw fiets rijden!

brand

Lightweight

Met slechts 4,6 kg is de modulaire accu en drivepack een licht en compact e-motorsysteem. Verbreedt jouw horizon zonder de gewichtsbesparing!

brand

Geïntegreerd

Het slanke ontwerp zorgt ervoor dat fietsen met het geïntegreerde FAZUA systeem er op het eerste gezicht ongemotoriseerd uitzien. Jouw fiets blijft net zo elegant als altijd.

brand

Natuurlijk rijgevoel

Het unieke systeem biedt geen enkele weerstand bij het rijden zonder assistentie of bij het rijden boven 25 km/u. Net als bij een normale fiets!

Boek vandaag nog een testrit en ervaar het FAZUA systeem zelf!

Het FAZUA systeem is perfect voor fietsers die opzoek zijn naar lichte ondersteuning, maar nog wel willen sportfietsen. Of het nu gaat om een gravelbike, roadbike, mountainbike of stadsfiets - FAZUA is het ideale systeem voor een actieve levensstijl.

Lees meer op FAZUA.com