0

LEKKER Bikes

Van stadsstraten tot zandstranden. LEKKER Bikes weten het een en ander over rondrijden. Geboren in de straten van Amsterdam en gemaakt voor de internationale fietser, kun je ze zien cruisen van Sydney tot San Fran. Bij LEKKER Bikes draait alles om kwaliteit, comfort en praktische bruikbaarheid. Ze zetten hun rijders op de eerste plaats en laten de glitchy gizmos achter. Het resultaat? Geen gedoe, weinig onderhoud, en stijlvolle fietsen die gebouwd zijn om lang mee te gaan. Join de (proef) rit en maak van je reis de bestemming.

brand

Nederlands Ontwerp

Een geprezen Nederlands fietsontwerp, aangepast voor de moderne fietser. LEKKER Bikes is gebouwd om lang mee te gaan, zodat uw kinderen en de kinderen van uw kinderen nog jaren van de rit kunnen genieten. Met 100% aluminium frames, roestvrije materialen en hoogwaardige onderdelen; ze zijn moeilijk te verslaan. Ontworpen in Amsterdam met zorgvuldig geselecteerde onderdelen van enkele van 's werelds meest gerenommeerde merken (Shimano, Gates, Spanninga, Tektro); je fiets kan overal gebruikt worden waar je avonturen je brengen. En nu kun je zelf ervaren wat het is om je op de Amsterdamse manier te verplaatsen. Alle LEKKER Bikes zijn nu beschikbaar voor testritten in alle ListNRide Experience Centers.

brand

Amsterdam Serie

LEKKER Bikes biedt 2 series eBikes aan; de Amsterdam serie en de Jordaan serie. We beginnen met de Amsterdam serie; gestript, strak en stijlvol, bij deze modellen draait alles om een soepele rit. De Amsterdam+ is de ideale lichtgewicht urban cruiser. En met een enkele versnelling verspil je geen tijd met schakelen; gewoon op het pedaal trappen en de achtermotor springt intuïtief bij. De Amsterdam GT is de perfecte forenzenfiets, waarmee je verder en langer kunt reizen. De perfecte samensmelting van toponderdelen, waaronder een naadloze Enviolo-naaf en een krachtige Bafang M420 mid-drive motor. Ervaar het rijcomfort zelf in Berlijn, München, Hamburg of Düsseldorf, in een van de ListNRide Experience Centres.

brand

De Jordaan Serie

De Jordaan serie heeft het klassieke Nederlandse ontwerp, met alle moderne toeters en bellen. Bij de Jordaan+ draait alles om comfort, praktische bruikbaarheid en moeiteloze stijl. Met een lichtgewicht aluminium frame, geïntegreerde accu, voor- en achterdragers, een krachtige voormotor en een geïntegreerd stuurslot voldoet hij aan alle eisen. De Jordaan GT heeft hetzelfde moderne klassieke ontwerp als de Jordaan+, maar met een paar opgewaardeerde componenten die een punch hebben. De combinatie van een krachtige en stille mid-drive motor, Gates CDX riemaandrijving en een naadloze Enviolo naaf; deze eBike straalt kwaliteit uit. Ontdek waar de hype vandaan komt en maak een (gratis) rit op een van de ListNRide-locaties.

Huur en test de LEKKER Bike vandaag nog!

Bekijk de specs hieronder om de perfecte match te vinden, en boek gewoon een proefrit om jouw model te testen!

brand technical img