Maak kennis met MATE: de coolste opvouwbare e-bike!

Mate.bike is een in Kopenhagen gevestigde startup die in 2016 is opgericht door de broers en zussen Christian Adel Michael en Julie Kronstrøm Carton, die de huidige uitdagingen van dichtbevolkte verkeersopstoppingen, klimaatverandering en gezondheidskwesties in het algemeen willen aangaan door het creëren van unieke, leuke en betaalbare elektrische fietsen.

brand

's Werelds coolste opvouwbare e-bikes

Wij geloven dat MATE en MATE X 's werelds coolste, opvouwbare elektrische fietsen zijn. Ze zijn bedacht en ontwikkeld met niets anders dan trapliefde in de fietshoofdstad van de wereld, Kopenhagen Denemarken.

brand

Vermogen naar de pedalen: tot 750W!

Onze fietsen hebben krachtige elektromotoren, variërend van 250W tot 750W en we hebben de fietsen voorzien van topklasse specificaties zoals Shimano versnellingen, Tektro schijfremmen, USB-poorten en LED-schermen voor het beheer van de instellingen.

brand

Betaalbaar, leuk en geweldig...

Elke gedachte achter het ontwerp, upgrades en extra details zijn gemaakt, terwijl we ervoor blijven zorgen dat onze eBikes zowel betaalbaar blijven en er geweldig uitzien. Men draait zich om wanneer deze fiets voorbij komt en tegelijkertijd bieden de fietsen een soepele rit. Alleen het beste voor onze MATE's.

Boek vandaag nog een testrit en ervaar de Mate.bike zelf!

We willen de beste en coolste eBikes maken voor elke rijder, elke reis en elke situatie. Door het maken van coole, sexy, praktische en betaalbaare eBikes, willen wij fietsen wereldwijd als de voorkeurswijze voor transport voor meer mensen in stedelijke gebieden, mogelijk maken. Onze missie is eenvoudig: Meer kilometers op de fiets. Meer informatie op mate.bike.

brand technical img