🥳 Abonneer je op jouw droomfiets voor 3, 6, of 12+ maanden!

We introduceren de Saigon S, een nieuwe definitie van de mogelijkheden van een e-bike.

Ga verder met de Saigon S. Ontworpen om elegant te zijn aan de buitenkant en slim aan de binnenkant, de Saigon S is een ebike die het allemaal kan. Een moeiteloze rit, uitzonderlijke prestaties, en de enige ebike waar je op wilt rijden.

brand

Rijd tot 75 km op een enkele lading

Onze krachtige long-range batterij is discreet ondergebracht in het frame waardoor de Saigon S in het geheim elektrisch is. Verwijder de batterij in enkele seconden of sluit hem direct aan op de modulaire houder aan de voorkant van de Saigon om hem op te laden. Hoe dan ook, je bent volledig opgeladen en klaar om te gaan binnen 4 uur.

brand

Zie de nacht in een ander licht!

De Saigon S is de veiligste fiets out-of-the-box. Ons voorlicht is discreet geïntegreerd in het stuur, altijd klaar wanneer je het nodig hebt. Het achterste Bekan LED licht is geïntegreerd in de zadelpen en schijnt fel zodat je zichtbaar bent voor verkeer van achteren. Je bent veiliger als je gezien wordt.

brand

Moeiteloos rollen

Laat hoofden draaien als je moeiteloos heuvels opglijdt en ontspannen en zonder zweet op je bestemming aankomt. Onze krachtige 250-Watt motor maakt van elke rit een plezier met 5 vermogensstanden. De Saigon S is klaar voor elk terrein. Alles is een fluitje van een cent met de Saigon S.

De Saigon S van Modmo is een e-bike die tot veel meer in staat is dan een conventionele e-bike.

Laad minder op, ga verder en pas je fiets in enkele seconden aan zonder gereedschap of kennis om je e-bike om te toveren in een emissievrij voertuig dat klaar is voor alles wat u er tegenaan gooit.

brand technical img