Maak een proefrit met de Mokumono e-bike: ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland!

Mokumono streeft naar een 100% Europese fiets. Radicaal anders en duurzaam geproduceerd, gemaakt voor jaren en jaren zorgeloos fietsen. Met trots gemaakt in Nederland, daagt de Mokumono de status quo uit van goedkope, massaal geproduceerde frames in Zuidoost-Azië.

brand

GEMAAKT OM TE BLIJVEN STAAN

Een Mokumono is een duurzame investering, ontworpen om lang mee te gaan. Maar fietsen die nooit stuk gaan, bestaan niet. Door voortdurend te zoeken naar de beste onderhoudsvrije oplossingen en service ter plaatse wordt het risico tot een minimum beperkt. Daarom kan men met zekerheid zeggen: Mokumono, gegarandeerd zorgeloos rijden.

brand

OVERAL KWALITEIT

Onze frames zijn gemaakt van aluminium. Dat is niet voor niets: het comfortabele rijgedrag van het unieke Mokumono frame wordt erdoor versterkt. Bovendien is aluminium bijna 100% recyclebaar zonder kwaliteitsverlies.

 De fietsen worden afgemonteerd met de beste - waar mogelijk Europese - kwaliteitsonderdelen. Geen concessies op dit punt.

brand

GEFABRICEERD IN NEDERLAND

Er was een tijd dat Nederland een bloeiende fietsindustrie had. Made-in-the-Netherlands stond voor kwaliteit en vakmanschap. Mokumono wil die verloren traditie terugbrengen en gelooft in de innovatieve kracht van de Nederlandse maakindustrie, duurzame productietechnieken, verantwoord materiaalgebruik en korte productieketens. Daarom kozen zij voor een andere weg.

Huur en test de Mokumono e-bike vandaag nog!

Fietsen van Mokumono beloven gegarandeerd zorgeloos rijden. Een fiets is geen wegwerpproduct. Met dat in het achterhoofd heeft Mokumono hun fietsen ontworpen: herkenbare blikvangers op de weg, met ongekende rijeigenschappen en compromisloze kwaliteitsonderdelen. Lees meer op de officiële Mokumono productpagina.