0

Muli cycles: Meer dan alleen een bakfiets...

De muli is de perfecte metgezel voor dagelijkse avonturen in de stadsjungle. Een compact, wendbaar, strak ontwerp

brand

Compact en wendbaar

Kort en flexibel als een stadsfiets - sterk als een bakfiets. De muli past perfect in de stad en is volledig compatibel met de bestaande vervoersinfrastructuur. Krappe bochten, kleine parkeerruimte, met de lift naar het perron - geen probleem.

brand

Als magie - de opvouwbare laadmand

Eén ruk aan de blauwe handgreep...en de muli ontvouwt zijn volledige potentieel. Het kinderzitje voor maximaal 2 kinderen is binnen enkele seconden aangehaakt, de lading wordt net zo snel beschermd door een regenhoes. In een oogwenk kan de mand weer worden opgevouwen en vergrendeld.

brand

Eerlijk voor mens en milieu

De muli wordt volledig - van frameconstructie tot eindmontage - onder eerlijke arbeidsvoorwaarden, lokaal en duurzaam bij muli-cycles in Keulen vervaardigd. Deze aanpak is uniek en wordt consequent verder ontwikkeld.

Meer dan alleen een bakfiets!

De muli is de perfecte metgezel voor dagelijkse avonturen in de stedelijke jungle. Sinds 2016 verfrist muli-cycles de bakfietsmarkt met een nieuw, uniek concept en een lokale, eerlijke en duurzame productie in Duitsland. De muli valt op door zijn compactheid, wendbaarheid en strakke design. Van het vervoeren van kinderen en honden tot het doen van de wekelijkse boodschappen, alles is mogelijk. En als het werk erop zit, vouw je de mand gewoon op, spring je op de metro en parkeer je hem in het fietsenrek voor je deur of in de gang. Gemakkelijk!