SUPER73 - Gemaakt voor stedelijk avontuur

SUPER73, opgericht in 2016 en gevestigd in Zuid-Californië, is pionier geworden in het herdefiniëren van de elektrische motorfietsindustrie. Door de nadruk te leggen op doordacht design, verantwoorde productietechnieken en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, streeft het merk er voortdurend naar om te groeien en uit te breiden tot een echte marktleider.

brand

SUPER73-S2

De wendbare S2 is een sport-cruiser stijl fiets ontworpen voor de stedelijke avonturier. De fiets is gebouwd met een aircraft-grade aluminium legering frame en een volledig verstelbare luchtgeveerde voorvork. De SUPER73-S2 is een straat-legale high-performance elektrische fiets die geen rijbewijs of registratie vereist. De S2 beschikt ook over SUPER73's connected electronics suite die compatibel is met iOS en Android mobiele apparaten via de nieuwe SUPER73 App.

brand

SUPER73-ZG

De SUPER73-ZG is een instapmodel elektrische fiets met een pittige uitstraling. Het eerste wat je opvalt is zijn slanke, allesomvattende cruiser-stijl ontwerp met een lang banaan-zadel. Met een verstelbaar stuur en 3 snelheidsniveaus is deze unieke ZG toegankelijk voor alle rijdersprofielen. Hij is straatlegaal in Europa en is aantrekkelijk voor iedereen die op zoek is naar een elektrische budgetfiets met extreme stijl, of voor wie op zoek is naar een leuke en makkelijke rit in de stad.

brand

SUPER73-ZX

De SUPER73-ZX is de nieuwste toevoeging aan de Z-serie en brengt een van SUPER73's meest geliefde form factors naar de volgende generatie met state of the art elektronica, een lichtgewicht 6061-T6 aluminium frame, en een verwijderbare batterij. Met 10 versnellingen, verbeterde ergonomie en een rechtere zitpositie is de ZX een van SUPER73's meest comfortabele fietsen tot nu toe en is het mogelijk om met een tweede passagier te rijden.

Specificaties van de SUPER73-modellen beschikbaar bij ListNRide

Om de SUPER73-fietsen te huren en te testen, boek je simpelweg een proefrit en je rijdt dezelfde dag nog bij een van onze Experience Centers!

brand technical img