0

JOKO MAKES SUSHI: hoe nieuwe e-bikes groene mobiliteit betaalbaar maken in steden

De SUSHI BIKE is de e-bike voor in de stad. Het brengt je snel van A naar B, op een ontspannen manier, zonder de stress van het zoeken naar een parkeerplaats. Tegelijkertijd voldoet hij aan alles wat je van een hedendaagse fiets verwacht: Design, praktisch, gemakkelijk te hanteren. En tegen een geweldige prijs: SUSHI BIKES kosten maar half zoveel als een gemiddelde elektrische fiets.

brand

Mobiele batterij technologie

Klein en handig, je ziet het bijna niet. De SUSHI-batterij zou ook een drinkfles kunnen zijn. En hij is net zo gemakkelijk te verwijderen, op te laden en te gebruiken als een powerbank.

brand

Geen gram te veel

Terwijl normale e-bikes vaak meer dan 25 kg wegen, hebben SUSHI BIKES geen grammetje vet teveel, en ze zijn met minder dan 17 kg nauwelijks zwaarder dan normale fietsen zonder motor. Je voelt dit tijdens het rijden, het hanteren en natuurlijk het dragen. Alles is kinderspel!

brand

Perfect gesynchroniseerde componenten

Of het nu gaat om motor en accu, frame en add-ons, zadel, stuur en pedalen - het SUSHI BIKES-team heeft veel aandacht besteed aan de keuze van de onderdelen. Je krijgt precies wat een e-bike nodig heeft voor de stad.

Huur en test de SUSHI BIKE vandaag nog!

Overigens: elke SUSHI BIKE wordt geleverd met verlichting (conform StVZO en oplaadbaar via USB), reflectoren en een kettingbeschermer. Op deze manier bent u direct toegerust voor het stadsverkeer. Meer informatie op sushi-bikes.com

brand technical img