JOKO MAKES SUSHI: hoe nieuwe e-bikes groene mobiliteit betaalbaar maken in steden

SUSHI Bikes heeft een e-bike ontwikkeld tegen een prijs van 999 euro, de helft minder dan de gemiddelde prijs van een elektrische fiets. Elke trap op het pedaal verrast door het pure ontwerp van een single-speed fiets, kwaliteit en lichtheid. Wat heeft dat te maken met de Japanse specialiteit? One thing rolls the other are rolls. Dus wie verbindt niet meteen e-bikes met SUSHI? SUSHI Bikes - this is how we roll.

brand

Mobiele batterij technologie

Klein, handig, en nauwelijks zichtbaar. De SUSHI batterij, gemaakt door Samsung, kan worden verward met een drinkfles. En het kan net zo gemakkelijk verwijderd worden en gebruikt worden als een elektriciteitsbank. Laden doe je eenvoudig op kantoor of op school.

brand

Geen gram te veel

Terwijl normale e-bikes vaak meer dan 25 kg wegen, hebben Sushi-fietsen geen grammetje vet teveel en zijn ze niet zwaarder dan normale fietsen zonder aandrijving. Je zal het voelen tijdens het rijden, het besturen of het dragen van de motor. Zo makkelijk is het!

brand

Perfect gesynchroniseerde componenten

Motor of accu, frame of opzetstukken, zadel, stuur en pedalen - SUSHI Bikes hebben aan elk onderdeel gedacht en deze optimaal gesynchroniseerd. Voor meer rijplezier, comfort en betrouwbaarheid

Huur en test de SUSHI Bike vandaag nog!

Overigens: elke SUSHI Bike wordt geleverd met verlichting (conform StVO en oplaadbaar via USB), reflectoren en een kettingbeschermer. Op deze manier bent u direct toegerust voor het stadsverkeer. Meer informatie op sushi-bikes.com

brand technical img