0

TEMPLE CYCLES - BETERE FIETSEN

Temple is geïnspireerd op de klassieke fietsen met stalen frame die vandaag de dag nog steeds op straat te vinden zijn. Wij imiteren hun betrouwbare, tijdloze ontwerpen. Door moderne technologie, vakmanschap en de beste materialen te combineren, produceren wij onze eigen serie fietsen die gebouwd zijn om lang mee te gaan.

brand

ONTWORPEN OM EEN LEVEN LANG MEE TE GAAN

Ons zeer bekwame team van fietsbouwers zijn de ruggengraat van Temple. Fietsen bouwen in het Verenigd Koninkrijk (Bristol) volgens ongelooflijk veeleisende normen met alleen de hoogste kwaliteit componenten, zorgt voor een lange levensduur en duurzaamheid van onze producten.

brand

UITZONDERLIJKE KLANTENONDERSTEUNING EN SERVICE

We zijn actief in Europa, met servicecentra en testlocaties in Duitsland. We zijn er voor je bij elke stap.

brand

LICHTGEWICHT, WENDBAAR EN TIJDLOZE ONTWERPEN

We gebruiken alleen hoogwaardig Reynolds staal om onze fietsen te maken. Door dit te combineren met eersteklas onderdelen en materialen zijn onze fietsen licht, wendbaar en ontzettend leuk om op te rijden.

DUURZAAM GEBOUWD

Alles wat we doen heeft te maken met het produceren van fietsen en producten op een duurzame manier, van de materialen die we gebruiken, de leveranciers met wie we werken en de processen die we toepassen. Wij vinden dat een product een leven lang mee moet gaan, dus maken we fietsen van hoge kwaliteit die gemakkelijk te repareren en te onderhouden zijn, met direct beschikbare reserveonderdelen om je in beweging te houden...

brand technical img