Elegante en lichte E-bikes voor de stad. De TURBINE bike met elektriciteit regeneratie.

Moet een E-bike eruit zien als een E-bike? Turbine Bicycles vinden van niet. Zij hebben een bijzonder lichte en elegante versie van de E-bike ontwikkelt. Door de urban retrolook vallen deze bikes nu al onder de tijdloze klassiekers.

brand

Lichtgewicht

Ze besparen niet alleen op energie, maar ook op gewicht. Of het nu gaat om het frame, de motor of de accu: de fietsen zijn door en door geoptimaliseerd. Zo kan jij jouw nieuwe lievelingsfiets probleemloos de trap op en af dragen.

brand

Energieterugwinning

Soms verlies je iets, soms win je iets. De ingenieuze energieterugwinning geeft jou energie elke keer dat je stationair draait of achteruit trapt, voor een maximaal bereik van de accu.

brand

Stalen frame & Klassieke look

Door het hoogwaardig stalen frame en de slanke motor zie je pas bij een tweede blik dat het een e-bike is. Turbine Bicycles vind dat technologie niet mag overheersen, maar naadloos een moet zijn met het ontwerp.

De slimme energieterugwinning

De aandrijving met K.E.R.S. steunt je wanneer je dat nodig hebt. Het hoogtepunt: als je bergafwaarts gaat of gewoon in het stadsverkeer moet afremmen, hoeft u alleen maar langzaam achteruit te trappen of op een knop van de optionele afstandsbediening te drukken en de geïntegreerde K.E.R.S. activeert de motorrem en laadt de geïntegreerde accu op. Dit geeft je de kracht die je bergop nodig hebt, en bergaf kun je de verbruikte energie gewoon weer terugkrijgen.

brand technical img