0

Make a powerful statement

Verbonden, slim, stijlvol, verfijnd, zelfverzekerd, gepassioneerd, innovatief, duurzaam, nuchter, speels, menselijk en vriendelijk. De Veloretti heeft alle kenmerken om de next big thing in stedelijk woon-werkverkeer te worden. Ze zijn slim, stijlvol, en speels-packing alle punch van een volledig aangesloten model in onze onderscheidende en tijdloze design filosofie.

brand

STILLE EN KRACHTIGE MIDDENMOTOR

Natuurlijk, soepel en krachtig. De middenmotor met een torque van 65 nm motor geeft je al het vermogen dat je nodig hebt. Omdat de motor direct verbonden is met je pedalen, past hij zijn vermogen automatisch aan je koppel aan in plaats van je snelheid. Dit geeft je de meest natuurlijke elektrische fietservaring die er is.

brand

ENVIOLO AUTOMATISCHE VERSNELLINGEN

Het traploze Enviolo-systeem schakelt automatisch, zodat u zich kunt concentreren op het verkeer en uw omgeving. Het schakelen voelt natuurlijk aan en past zich aan uw gedrag tijdens het fietsen aan. Heuvels, bruggen of bergen zijn geen uitdaging voor u. Wordt beschouwd als de ultieme fietservaring.

brand

VERWIJDERBARE SLIMME BATTERIJ

Met 504 Wh en een bereik tot 120km, is onze in-house ontwikkelde batterij klaar om de afstand voor je te gaan. Moet je herladen? Geen probleem. De afneembare en slimme accu is gemakkelijk los te koppelen en op te laden met elk stopcontact. Oh, en hij heeft alleen een powernap nodig om de week door te komen.

Huur en test vandaag nog de Veloretti Electric!

Veloretti elektrische fietsen bieden alle kracht van een volledig aangesloten e-bike in een klassiek stijlvolle fiets, met de hand gemaakt in Amsterdam. We hebben het Europese fiets erfgoed waar ons merk op gebouwd is niet uit het oog verloren, in plaats daarvan hebben we het omarmd. Dit is wat ons onderscheidt van de rest en ons naar de toekomst duwt - een geavanceerde elektrische fiets die is ontworpen om te passen bij de levensstijl van ons publiek. We brengen een eersteklas e-bike op de markt voor een toegankelijke verkoopprijs.

brand technical img