Evenementen

Wij ondersteunen fantastische evenementen in heel Europa, zodat u kunt genieten van de rit, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het vervoer van uw fiets naar de startlijn!

Komende evenementen

27 mrt 2022 Wevelgem, België
Huur een racefiets voor de Gent-Wevelgem Sportive!
27 mrt 2022 Wevelgem, België

Vlaanderen is een regio met een rijke wielergeschiedenis, met iconische steile & kasseiwegen! De Gent-Wevelgem Sportive is een fantastisch evenement voor wie van steile beklimmingen houdt! Er zijn vier afstanden beschikbaar (65km, 95km, 140km, en 220km), waardoor dit evenement zo toegankelijk of uitdagend is als je zelf wilt! Haal het meeste uit dit evenement met een van onze top racefietsen, die aan de startlijn gehuurd kunnen worden!

gent-wevelgem cover image
10 apr 2022 Cervia, Ravenna
Huur een racefiets voor de Granfondo Via del Sale!
10 apr 2022 Cervia, Ravenna

De Granfondo Via del Sale is een wielerevenement voor alle niveaus in Cervia, Ravenna.
Vier routes voor elk niveau.
Vier beklimmingen.
Een programma met evenementen voor iedereen.

granfondo-via-del-sale cover image
24-29 apr 2022 Alghero, Sardinië
Huur een racefiets voor de Giro Sardegna!
24-29 apr 2022 Alghero, Sardinië

De Giro Sardegna is een 6-etappekoers op het ongelooflijke eiland Sardinië. Kies tussen de kortere MedioGiro (292 km) en de langere GranGiro (362 km), en reserveer hier uw fietsverhuur!

giro-sardegna cover image
21 mei 2022 Houffalize, Belgium
Rent a road bike for La Chouffe Classic!
21 mei 2022 Houffalize, Belgium

Wallonia is a region rich in cycling history as well as untouched nature! The Proximus La Chouffe Classic is a fantastic event for those who love steep climbs! There are three distances available (85km, 120km, and 157km), making this event as accessible or challenging as you fancy! Make the most out of this event with one of our top-of-the-range road bikes, which can be rented at the starting line!

la-chouffe cover image
27-28 mei 2022 Neubrandenburg
Huur een high-end racefiets voor de Mecklenburger Seen Runde!
27-28 mei 2022 Neubrandenburg

De MSR (afkorting van Mecklenburger Seen Runde) is een relatief nieuw, maar nu al legendarisch, langeafstandsfietsevenement in Noord-Duitsland, dat meer dan 4.000 renners over een prachtige 300 km lange route door de meren van Mecklenburg leidt. De start en finish is in Neubrandenburg, slechts een snelle treinrit van 1u45min vanuit Berlijn.

msr cover image
29 mei 2022 Montalcino, Toscane
Huur een oude racefiets voor L'Eroica Montalcino
29 mei 2022 Montalcino, Toscane

L'Eroica - Montalcino: waar adembenemende landschappen en Toscaanse cultuur elkaar ontmoeten. Vier je liefde voor het fietsen terwijl je op een vintage fiets door Toscane rijdt!

eroica-montalcino cover image
05 jun 2022 Madrid, Spanje
Huur een high-end racefiets voor de Madrid Triathlon!
05 jun 2022 Madrid, Spanje

Ontdek een van de meest emblematische plaatsen van Madrid en verken het ongelooflijke park van Casa del Campo. De Triatlon van Madrid is een fantastisch evenement voor wie van uitdagingen houdt!

triathlon-madrid cover image
11-12 jun 2022 Laa an der Thaya
Huur een vintage fiets voor de In Velo Veritas!
11-12 jun 2022 Laa an der Thaya

De legendarische In Velo Veritas is elk jaar een fantastisch evenement in Oostenrijk, waar honderden rijders op klassieke fietsen de grindwegen bij Wenen berijden. Geweldig gezelschap, geweldig eten en een geweldig uitzicht: je zult een onvergetelijke tijd hebben bij de In Velo Veritas! Voor degenen die willen deelnemen, maar een vintage-fiets nodig hebben, hebben we een aantal passende fietsen van onze leden van de community verzameld!

in-velo-veritas cover image
11-18 jun 2022 Motala, Zweden
Huur een racefiets voor de Vätternrundan
11-18 jun 2022 Motala, Zweden

De Vätternrundan is een 315 km lange sportief rond het Vättern meer in Zweden, met start en finish in de stad Motala. Tijdens de twee weekends, wanneer het zonlicht op zijn langst is, nemen meer dan 23.000 deelnemers van over de hele wereld deel aan dit leuke en uitdagende evenement.

vatternrundan cover image
12 jun 2022 Berlijn, Duitsland
Huur een high-end racefiets voor de Triatlon van Berlijn.
12 jun 2022 Berlijn, Duitsland

Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij u al in Duitsland woont, is het een hele logistieke uitdaging om uw fiets naar Berlijn te vervoeren. Dus waarom huurt u niet gewoon een fiets? Bespaar uzelf tijd, moeite en geld door gewoon een fiets te huren. Ze zullen klaarstaan aan de start in Berlijn! Groepsreserveringen beschikbaar hier!

triathlon-berlin cover image
03 jul 2022 Alpe d'Huez
Huur een racefiets voor La Granfondo Alpes!
03 jul 2022 Alpe d'Huez

De PAPE Marmottes Granfondo Alpes is een uitzonderlijke cyclosportieve in het hart van de Alpen. Dit evenement omvat 3 verschillende wedstrijden voor elk niveau.

le-pape-marmotte-granfondo-alpes cover image
09-10 jul 2022 Hamburg, Duitsland
Huur een high-end racefiets voor de HAMBURG WASSER World Triathlon!
09-10 jul 2022 Hamburg, Duitsland

Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij je al in Duitsland woont, is het dragen van je fiets naar Hamburg een hele logistieke uitdaging. Waarom huur je dan niet gewoon een fiets? Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door simpelweg een fiets te huren. Ze staan klaar aan de startlijn in Hamburg! Groepsboekingen beschikbaar hier!

triathlon-hamburg cover image
21 aug 2022 Hamburg, Duitsland
Huur een racefiets voor de BEMER Cyclassics Hamburg!
21 aug 2022 Hamburg, Duitsland

Volledig afgesloten wegen zorgen niet alleen voor maximale veiligheid - ze laten je ook genieten van het uitzicht en de bezienswaardigheden van wat men in Hamburg trots "de mooiste stad ter wereld" noemt. Geniet van de iconen, het groen en de toeschouwers. Verover hetzelfde parcours als de beste fietsers ter wereld en voel de geest van profs als Peter Sagan, Marcel Kittel en Mark Cavendish.

cyclassics-hamburg cover image
02 okt 2022 Barcelona, Spanje
Huur een high-end racefiets voor de Barcelona Triathlon!
02 okt 2022 Barcelona, Spanje

De stad Barcelona verandert in een spectaculair decor om het grootste triatlonevenement van Spanje te organiseren. Het enige triatlonevenement in de stad dat je de architecturale en natuurlijke schatten van Barcelona laat ontdekken.

triathlon-barcelona cover image

Afgelopen evenementen

06-07 nov 2021 Aviles, Spanje
Huur een racefiets voor het wereldkampioenschap duathlon Aviles 2021
06-07 nov 2021 Aviles, Spanje

Het World ChampionshipsAviles Duathlon 2021 is een internationale wedstrijd waaraan atleten van verschillende categorieën deelnemen in Sprint en Standaard afstand.

Avilés en Asturias bieden vele toeristische bezienswaardigheden, vrijetijdsbesteding en culturele activiteiten.

aviles-duathlon-world-championship cover image
14-15 aug 2021 Castle Rumpshagen
Huur een vintage racefiets voor de VeloClassico Germany!
14-15 aug 2021 Castle Rumpshagen

De VeloClassico Germany is een relatief nieuw, maar nu al legendarisch wielerevenement in Noord-Duitsland, dat renners door de meren van Mecklenburg leidt via 4 prachtige routes. De start en finish is in Kasteel Rumpshagen, slechts een snelle treinrit van 2 uur van Berlijn.

veloclassico cover image
27 mrt - 02 mei 2021 Berlin, Munich, Düsseldorf, Hamburg
Test ride the newest bikes with listnride!
27 mrt - 02 mei 2021 Berlin, Munich, Düsseldorf, Hamburg

With Test and Ride, we bring you a new and safe way to test-ride bicycles in 2021 We challenged ourselves and have put together the latest models of great and innovative bike brands for you to test-ride! Join Test and Ride in Berlin, Munich, Düsseldorf and Hamburg: socially distanced as well as decentralised.

test-and-ride cover image
04 okt 2020 Gaiole in Chianti
Huur een oude racefiets voor L'Eroica Gaiole
04 okt 2020 Gaiole in Chianti

L'Eroica - Gaiole is de perfecte bestemming om Toscane te ontdekken, het gebied dat veel van de Italiaanse cultuur, geschiedenis, literatuur en muziek heeft geïnspireerd, tijdens het rijden op een vintage racefiets. Laat je verrassen door het adembenemende landschap en koester de onvergetelijke ervaring van het rijden door de iconische Strade Bianche, de "witte wegen."

eroica-gaiole cover image
18-22 aug 2019 Rambouillet, Frankrijk
Huur de perfecte racefiets voor Parijs-Brest-Parijs
18-22 aug 2019 Rambouillet, Frankrijk

Parijs-Brest-Parijs is een 1.200 km lange selfsupporting tocht van Parijs naar Brest in Bretagne en terug. Het werd voor het eerst gehouden in 1891, vindt elke 4 jaar plaats en is, volgens de meeste records, het oudste wielerevenement dat vandaag de dag nog bestaat en het hoogtepunt van de kalender.

De geschiedenis, het prestige en de uitdaging van de PBP trekken fietsers uit de hele wereld aan, en het feit dat het slechts om de vier jaar plaatsvindt, helpt het evenement alleen maar te versterken. Dit jaar zullen meer dan 6.000 renners de kans krijgen om deel te nemen aan deze meest historische van de lange afstandsraces.

paris-brest-paris cover image