Huur een racefiets voor de BEMER Cyclassics Hamburg!

listnride is de officiële aanbieder van racefietsverhuur voor de BEMER Cyclassics Hamburg

Huur een racefiets voor de BEMER Cyclassics Hamburg!

Waarom zou je je fiets meenemen, als je hem kunt huren?

Volledig afgesloten wegen zorgen niet alleen voor maximale veiligheid - ze laten je ook genieten van het uitzicht en de bezienswaardigheden van wat men in Hamburg trots "de mooiste stad ter wereld" noemt. Geniet van de iconen, het groen en de toeschouwers. Verover hetzelfde parcours als de beste fietsers ter wereld en voel de geest van profs als Peter Sagan, Marcel Kittel en Mark Cavendish.

Zet jezelf een persoonlijk record met deze unieke en snelle fietsen!

Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij je al in Duitsland woont, is het dragen van je fiets naar Hamburg een hele logistieke uitdaging. Waarom huur je dan niet gewoon een fiets? Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door simpelweg een fiets te huren. Ze staan klaar aan de startlijn in Hamburg!

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

Mecklenburger Seen Runde cover imageHAMBURG WASSER World Triathlon cover imageLe Pape Marmotte Granfondo Alpes cover imageVeloClassico cover imageShades of Speed cover imageGranfondo Felice Gimondi cover image