Huur een oude racefiets voor L'Eroica Gaiole

listnride is de perfecte plaats om een mooie vintage fiets te huren voor L'Eroica Gaiole!

Huur een oude racefiets voor L'Eroica Gaiole

Ervaar L'Eroica als nooit tevoren!

L'Eroica - Gaiole is de perfecte bestemming om Toscane te ontdekken, het gebied dat veel van de Italiaanse cultuur, geschiedenis, literatuur en muziek heeft geïnspireerd, tijdens het rijden op een vintage racefiets. Laat je verrassen door het adembenemende landschap en koester de onvergetelijke ervaring van het rijden door de iconische Strade Bianche, de "witte wegen."

Heb je geen oldtimer en wil je toch graag meedoen? Zoek niet verder!

Je kunt kiezen uit 5 verschillende routes:
- Lange route (209km): de authentieke route van L´Eroica
- Middelzware route - Crete Senesi (135km)
- Honderd route (106km)
- Korte route (81km)
- Mini Chianti (46km) Met verschillende partners in Toscane hebben we een grote collectie mooie en goed onderhouden vintage fietsen verzameld, die klaar staan voor het evenement. Voel je vrij om ze ook op een andere dag te huren!

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

In Velo Veritas cover imageL’Eroica Montalcino cover imageLa Chouffe Classic cover imageParis-Brest-Paris cover imageLe Pape Marmotte Granfondo Alpes cover imageGiro Sardegna cover imageGranfondo Via del Sale cover imageVeloClassico cover image