Huur een racefiets voor de Granfondo Via del Sale!

listnride maakt het makkelijk om racefietsen te huren voor de Granfondo Via del Sale

Huur een racefiets voor de Granfondo Via del Sale!

Huur een fiets en beleef de Granfondo Via del Sale als nooit tevoren!

De Granfondo Via del Sale is een wielerevenement voor alle niveaus in Cervia, Ravenna.
Vier routes voor elk niveau.
Vier beklimmingen.
Een programma met evenementen voor iedereen.

Heb je geen fiets en wil je toch graag meedoen? Zoek niet verder, huur hieronder een racefiets!

Drie routes van 77 km, 105 km (voor niet al te getrainde benen die een fantastisch landschap beloven) en 152 km (een totaal hoogteverschil van 2050 meter), technisch zeer verschillend van elkaar, ontworpen om alle fietsliefhebbers tevreden te stellen, plus de Gourmet route van 30 km (geheel vlak, door de kust, de Saline en het dennenbos van Cervia-Milano Marittima, met smakelijke proeverijen), om de granfondisti en liefhebbers van cyclogastronomie te begeleiden. Kies de afstand en reserveer hier uw fietsverhuur.

Met verschillende partners in Cesenatico, hebben we een geweldige collectie high-performance racefietsen te huur, die klaar zijn om te gaan. Reserveer nu uw fiets voor een episch avontuur op Ravenna!

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

L’Eroica Montalcino cover imageGiro Sardegna cover imageBerlin Triathlon cover imageHAMBURG WASSER World Triathlon cover imageLe Pape Marmotte Granfondo Alpes cover imageMadrid Triathlon  cover imageBarcelona Triathlon  cover imageL'Eroica Gaiole cover imageVeloClassico cover image