Huur een racefiets voor La Granfondo Alpes!

listnride maakt het makkelijk om racefietsen te huren voor La Granfondo Alpes

Huur een racefiets voor La Granfondo Alpes!

Huur een racefiets en beleef La Granfondo Alpes als nooit tevoren!

De PAPE Marmottes Granfondo Alpes is een uitzonderlijke cyclosportieve in het hart van de Alpen. Dit evenement omvat 3 verschillende wedstrijden voor elk niveau.

Heb je geen fiets en wil je toch graag meedoen? Zoek niet verder en huur hieronder een fiets!

De Ultrafondo en de LE PAPE Marmotte Granfondo Alpes zijn de 2 zwaarste wedstrijden met respectievelijk 225 en 177 kilometer tussen de verschillende vlaggenschippassen van de Alpen: de Col du Galibier en de Alpes d'Huez onder andere. La Rando des Marmottes scheidt hetzelfde klassieke parcours als de LE PAPE Marmotte Granfondo Alpes verdeeld over 2 dagen (98 km + 76 km), het formaat is perfect voor amateurs.

Als je jezelf wilt uitdagen voor de legendarische klim van de Alpes d'Huez, dan is de 13km lange klim mogelijk op 25 juni. Deze 4 wedstrijden zijn een kans om de schoonheid van de Alpen en deze mythische bergpassen te (her)ontdekken.

Met verschillende partners in Huez hebben we een geweldige collectie high-performance racefietsen verzameld, die klaar staan voor het evenement. Je kunt ze ook op een andere dag huren!

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

L'Eroica Gaiole cover imageL’Eroica Montalcino cover imageLa Chouffe Classic cover imageGent-Wevelgem cover imageMecklenburger Seen Runde cover imageBEMER Cyclassics Hamburg cover imageVätternrundan cover imageGranfondo Via del Sale cover image