Huur een high-end racefiets voor de Mecklenburger Seen Runde!

listnride is de officiële verhuurder van racefietsen voor de Mecklenburger Seen Runde.

Huur een high-end racefiets voor de Mecklenburger Seen Runde!

Waarom zou je je fiets meenemen, als je hem kunt huren?

De MSR (afkorting van Mecklenburger Seen Runde) is een relatief nieuw, maar nu al legendarisch, langeafstandsfietsevenement in Noord-Duitsland, dat meer dan 4.000 renners over een prachtige 300 km lange route door de meren van Mecklenburg leidt. De start en finish is in Neubrandenburg, slechts een snelle treinrit van 1u45min vanuit Berlijn.

Zet jezelf een persoonlijk record met deze unieke en snelle fietsen!

Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij je al in de buurt van Berlijn woont, is het dragen van je fiets naar Neubrandenburg een hele logistieke uitdaging. Waarom huur je dan niet gewoon een fiets? Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door simpelweg een fiets te huren. Ze staan klaar aan de startlijn in Neubrandenburg!

Fietsen voor dit evenement zijn binnenkort beschikbaar
Er zijn geen fietsen gevonden voor deze grootte

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

Vätternrundan cover imageParis-Brest-Paris cover imageLe Pape Marmotte Granfondo Alpes cover imageBEMER Cyclassics Hamburg cover imageVeloClassico cover imageSAIMAA CYCLE TOUR cover image