Huur de perfecte racefiets voor Parijs-Brest-Parijs

listnride is de officiële verhuurder van racefietsen voor Parijs-Brest-Parijs

Huur de perfecte racefiets voor Parijs-Brest-Parijs

Beleef Parijs-Brest-Parijs als nooit tevoren

Parijs-Brest-Parijs is een 1.200 km lange selfsupporting tocht van Parijs naar Brest in Bretagne en terug. Het werd voor het eerst gehouden in 1891, vindt elke 4 jaar plaats en is, volgens de meeste records, het oudste wielerevenement dat vandaag de dag nog bestaat en het hoogtepunt van de kalender.

De geschiedenis, het prestige en de uitdaging van de PBP trekken fietsers uit de hele wereld aan, en het feit dat het slechts om de vier jaar plaatsvindt, helpt het evenement alleen maar te versterken. Dit jaar zullen meer dan 6.000 renners de kans krijgen om deel te nemen aan deze meest historische van de lange afstandsraces.

Zet jezelf een Persoonlijk Record met deze unieke en snelle huurfietsen!

De te huren racefietsen worden voor jou afgesteld (bike-fitting) en kunnen direct worden opgehaald in het Parc du Château de Rambouillet, Expo area. Het team ter plaatse zal een deel van het parcours rijden, en zijn ervaren PBP rijders en dus zeer goed voorbereid.

Fietsen voor dit evenement zijn binnenkort beschikbaar
Er zijn geen fietsen gevonden voor deze grootte

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

Vätternrundan cover imageIn Velo Veritas cover imageL'Eroica Gaiole cover imageL’Eroica Montalcino cover imageLa Chouffe Classic cover imageGent-Wevelgem cover imageMecklenburger Seen Runde cover image