🥳 Abonneer je op jouw droomfiets voor 3, 6, of 12+ maanden!

Huur een high-end racefiets voor de Barcelona Triathlon!

listnride is de officiële verhuurder van racefietsen voor de triatlon van Barcelona

Huur een high-end racefiets voor de Barcelona Triathlon!

Waarom je fiets meenemen, als je hem kunt huren?

De stad Barcelona verandert in een spectaculair decor om het grootste triatlonevenement van Spanje te organiseren. Het enige triatlonevenement in de stad dat je de architecturale en natuurlijke schatten van Barcelona laat ontdekken.

Zet jezelf een Persoonlijk Record met deze unieke en snelle fietsen!

De Barcelona Triathlon by Santander is een fantastisch evenement, waar zowel amateurs als enkele van de grootste triatleten van onze generatie elkaar ontmoeten. Er zijn drie routes beschikbaar (Olympisch, Sprint en Super Sprint) en drie categorieën (single, pair en groep), waardoor dit evenement zo toegankelijk of uitdagend is als je zelf wilt. Haal het meeste uit dit evenement met een van onze topmodellen race- en triatlonfietsen die jij kunt huren wanneer het jou uitkomt! Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij u al in Spanje woont, is het een hele logistieke uitdaging om uw fiets naar Barcelona te vervoeren. Dus waarom huurt u niet gewoon een fiets? Bespaar uzelf tijd, moeite en geld door gewoon een fiets te huren. Ze zullen klaarstaan aan de start in Barcelona! Groepsreserveringen beschikbaar hier! !

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

Berlin Triathlon cover imageMadrid Triathlon  cover imageHAMBURG WASSER World Triathlon cover imageGiro Sardegna cover imageGranfondo Via del Sale cover imageGran Fondo Felice Gimondi cover image