Huur een high-end racefiets voor de Madrid Triathlon!

listnride is de officiële verhuurder van racefietsen voor de Triatlon van Madrid

Huur een high-end racefiets voor de Madrid Triathlon!

Waarom je fiets meenemen, als je hem kunt huren?

Ontdek een van de meest emblematische plaatsen van Madrid en verken het ongelooflijke park van Casa del Campo. De Triatlon van Madrid is een fantastisch evenement voor wie van uitdagingen houdt!

Zet jezelf een Persoonlijk Record met deze unieke en snelle fietsen!

Er zijn drie afstanden beschikbaar (Olympic, Sprint en Super Sprint) en drie verschillende categorieën (Single, Pair en Group), waardoor dit evenement zo toegankelijk of uitdagend is als je maar wilt. Haal het meeste uit dit evenement met een van onze topklasse weg- en triatlonfietsen, die je kunt huren wanneer het je uitkomt. Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij je al in Spanje woont, zal het dragen van je fiets naar Madrid een behoorlijke logistieke uitdaging zijn. Dus waarom huur je niet gewoon een fiets? Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door simpelweg een fiets te huren. Ze zijn klaar om te vertrekken aan de startlijn in Madrid! Groepsreserveringen beschikbaar hier!

Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door simpelweg een fiets te huren. Het enige wat je hoeft mee te nemen is je helm, pedalen en natuurlijk: jij!

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

Berlin Triathlon cover imageBarcelona Triathlon  cover imageHAMBURG WASSER World Triathlon cover imageGiro Sardegna cover imageGranfondo Via del Sale cover imageAvilés Duathlon World Championship  cover image