Huur een vintage racefiets voor de VeloClassico Germany!

listnride is de officiële verhuurder van fietsen voor de VeloClassico Germany

Huur een vintage racefiets voor de VeloClassico Germany!

Waarom zou je je fiets meenemen, als je hem kunt huren?

De VeloClassico Germany is een relatief nieuw, maar nu al legendarisch wielerevenement in Noord-Duitsland, dat renners door de meren van Mecklenburg leidt via 4 prachtige routes. De start en finish is in Kasteel Rumpshagen, slechts een snelle treinrit van 2 uur van Berlijn.

Geniet van een unieke ervaring met deze huurfietsen!

Logistiek, logistiek, logistiek. Tenzij je al in de buurt van Berlijn woont, is het dragen van je fiets naar Castle Rumpshagen een hele logistieke uitdaging. Waarom huur je dan niet gewoon een fiets? Bespaar jezelf tijd, moeite en geld door simpelweg een fiets te huren. Ze staan klaar aan de startlijn in Castle Rumpshagen!

Er zijn vier interessante routes op de VeloClassico Duitsland:
• Happinez Course (30km)
• Gourmets Course (50km)
• Enthusiasts Course (90km)
• Hero Course (110km)

Fietsen voor dit evenement zijn binnenkort beschikbaar
Er zijn geen fietsen gevonden voor deze grootte

Andere evenementen waarin je misschien geïnteresseerd bent

We werken samen met tal van evenementen in heel Europa om fietsverhuur aan de startlijn aan te bieden, zodat jij gemakkelijker kunt deelnemen aan geweldige wedstrijden zonder dat je jouw eigen fiets hoeft mee te nemen!

Granfondo Via del Sale cover imageL'Eroica Gaiole cover imageIn Velo Veritas cover imageL’Eroica Montalcino cover imageBEMER Cyclassics Hamburg cover imageMecklenburger Seen Runde cover imageLa Chouffe Classic cover image