ListNRide Cadeaukaart

Geef het geschenk van verkenning, en moedig je geliefden aan om nieuwe hoogten te bereiken. Dit is het perfecte cadeau voor de fiets-, mobiliteits- of outdoorliefhebber in je leven.
<b>ListNRide</b> Cadeaukaart
Schenk een onvergetelijke ervaring Met de ListNRide cadeaukaart kunnen je vrienden en familie het beste uit hun ervaringen halen door onbeperkte mobiliteit en verkenning, waar ze ook zijn. Na aankoop wordt de cadeaukaart naar de ontvanger gemaild, samen met een persoonlijk bericht. De ontvanger kan dan online de cadeaukaart inwisselen en gebruiken op elke locatie waar fietsen beschikbaar zijn.
Kies een bedrag
75 €
150 €
250 €
500 €
Aangepaste bedrag
Voor wie is het? Naam ontvanger
E-mailadres van de ontvanger
Voeg een persoonlijk bericht toe
250 overgebleven tekens
Van wie is het? Naam afzender
E-mailadres afzender
Wanneer moeten we de cadeaukaart versturen?
Selecteer datum
Door deze cadeaukaart te kopen, gaat u akkoord met de voorwaarden voor cadeaukaarten van ListNRide.
Het kaartsaldo is geldig gedurende één jaar vanaf de datum van aankoop. Er zijn geen kosten verbonden aan de aankoop of activering van deze kaart. Inwisselbaar voor inwoners van de EU en andere ondersteunde landen voor de aankoop van in aanmerking komende goederen en diensten op het ListNRide-platform. Voor gebruik is een ListNRide-gebruikersaccount vereist. De kaart kan niet opnieuw worden opgeladen en kan niet worden ingewisseld voor contant geld, terugbetaald, geretourneerd of doorverkocht. De cadeaukaart is een waardebon voor meerdere doeleinden. De uitgever is niet verantwoordelijk voor verloren, beschadigde of gestolen kaarten of voor ongeoorloofd gebruik. Wissel de cadeaukaart in bij de check-out tijdens het boekingsproces. Log in op jouw ListNRide-gebruikersaccount om het saldo van de cadeaukaart te bekijken.
Veelgestelde vragen
Hoe verzilver ik de cadeaukaart? Voer de code van cadeaukaart in bij het afrekenen om deze in te wisselen. De waarde van de kaart wordt automatisch toegepast.
Verloopt de waarde van de cadeaukaart? Eenmaal toegevoegd aan je accountsaldo, zal de voucher niet verlopen.
Kan ik de cadeaukaart inwisselen voor contant geld? Cadeaukaarten kunnen helaas niet worden ingewisseld, geruild of overgedragen.
Kan ik de cadeaukaart gebruiken voor meerdere huurtransacties? Ja, het resterende saldo van de cadeaukaart wordt na elke huurtransactie aangepast in je account.
Hoe verzilver ik de cadeaukaart?
Verloopt de waarde van de cadeaukaart?
Kan ik de cadeaukaart inwisselen voor contant geld?
Kan ik de cadeaukaart gebruiken voor meerdere huurtransacties?