Lease je droomfiets via JobRad

Je kunt je JobRad gemakkelijk kiezen en bestellen via ListNRide. Als u nog niet zeker weet welke fiets voor u geschikt is, kunt u contact opnemen met ons team van experts. Wij geven u graag advies en helpen u verder.

image_with_text

ListNRide geeft je de mogelijkheid om je droomfiets eerste te testen en daarna te leasen via JobRad

Met behulp van JobRad kun je als werknemer via je bedrijf een fiets bestellen.

Het mooie is?
Dankzij het fiscale voordeel krijg je je fiets niet alleen goedkoper, maar wordt hij ook nog eens in maandelijkse termijnen van je salaris afgetrokken. EN je kunt niet alleen op je droomfiets naar je werk fietsen, maar hem ook in je vrije tijd gebruiken.

Verbeter je conditie

Je JobRad brengt niet alleen beweging in je leven, maar laat je ook wat frisse lucht scheppen.

Ga waar en wanneer je wilt

Met je JobRad gefinancierde fiets, ben je niet langer gebonden aan bussen en treinen. Lekker fietsen!

Bescherm het milieu

Je JobRad veroorzaakt veel minder CO2-uitstoot dan een auto, en maakt ook geen lawaai

Hoe kom ik aan mijn JobRad?

De werkgever biedt JobRad nog niet aan:
Neem contact op met jou werkgever en informeer hem over JobRad. Pas als het contract tussen JobRad en je werkgever is getekend, kan je jou eigen bedrijfsfiets bestellen. Geen zorgen: JobRad is kostenneutraal voor de werkgever.

De werkgever biedt JobRad aan:
Via ListNRide kan verschillende fietsen van merken Angell, BZEN en Mokumono kiezen die beschikbaar zijn op JobRad. Als jou werkgever al een overeenkomst heeft met JobRad, dan kan je contact opnemen met ListNRide. Wij doen je een vrijblijvende aanbieding en sturen deze rechtstreeks via JobRad. Je kunt dan inloggen bij JobRad met het e-mailadres van de werkgever.

Je ontvangt een bericht van de werkgever dat je naar het JobRad aanbod leidt. Daar kan je jou aanbod bekijken en bevestigen. Daarna hoef je alleen nog maar te wachten op de levering van je JobRad.

Lease nu je droomfiets via JobRad! Via ListNRide kan je een fiets kiezen en bestellen van meerdere merken. De merken die momenteel worden aangeboden zijn:
Nog niet overtuigd? Maak een proefrit op de mooiste e-bikes op de markt via ListNRide ListNRide is de plek om verschillende e-bikes uit te proberen. Ontdek de ruime selectie van merken, krijg persoonlijk advies van experts en probeer je droomfiets uit voor een uur, een dag of een heel weekend.