0

Je fiets verhuren

in 4 eenvoudige stappen

Maak prachtige foto's
Maak prachtige foto's
Foto's zijn het eerste wat een potentiële huurder ziet. Fietsen met mooie foto's bereiken meer huurders en worden vaker geboekt - dus neem de tijd om ze te laten schitteren! Spring in het oog door mooie close-ups. In deze aanwijzing geven we je een aantal tips om de foto's voor je fiets te verbeteren door goed gebruik te maken van licht, achtergrond en de omgeving.
Geef een uitgebreide omschrijving
Geef een uitgebreide omschrijving
Het is belangrijk om een gedetailleerde omschrijving van de fiets te geven, zodat de rider precies weet wat hij kan verwachten als hij jouw fiets huurt. Probeer de omschrijving duidelijk en to the point te houden, met alle essentiële informatie. Begin met enkele pakkende zinnen waarin je het model en het merk van de fiets beschrijft. Indien van toepassing voeg je details de van componenten en specificaties van de fiets toe. Bekijk deze link gebruik het als voorbeeld voor je eigen advertenties.
Bepaal je prijs
Bepaal je prijs
Bepaal zelf de huurprijs van je fietsen! Om een geschikte prijs te bepalen, kun je jouw fiets vergelijken met soortgelijke modellen die al op ListNRide staan. Houd rekening met de waarde van de fiets en wees realistisch bij het bepalen van de prijs - een te hoge prijs zal mensen afschrikken en een te lage prijs kan onserieus overkomen. Nu ben je klaar om je fiets te verhuren!
Start met sharen!
Start met sharen!
Nu je advertentie online staat, kun je achterover leunen en wachten tot de eerste boekingen binnenrollen. Je fiets is nu beschikbaar op ons platform en wordt gevonden bij het zoeken naar jouw locatie. Fietsliefhebbers kunnen je fiets aanvragen en jij kan de aanvragen beantwoorden. Let op, je adres wordt pas in de boekingsbevestiging doorgegeven.
why_us_image_1

Jouw fiets werd niet zo vaak gebruikt als je zou willen, totdat je het platform van ListNRide ontdekte.

Je vond dat je fiets niet zo vaak gebruikt werd als je zou willen en wenste dat er een manier was om je waardevolle fiets met anderen te delen. Dat veranderde allemaal toen je het delen van fietsen met ListNRide ontdekte. Met een paar simpele kliks heb je je fiets op het platform gezet om anderen de kans te geven hem uit te proberen!

why_us_image_2

Nu kun je regelmatig fietsliefhebbers ontmoeten en jouw passie met hen delen.

Een paar aanvragen later en je fiets is in trek! Coole en interessante mensen van over de hele wereld willen JOUW fiets huren! Nu ontmoet je Fietsvrienden die jouw passie delen. Je kunt interessante fietstips delen, je grappigste fietsverhalen en zelfs ritjes met ze maken!

why_us_image_3

Als bonus verdien je geld voor elke verhuur door je eigen prijs te bepalen.

Als dat nog niet spannend genoeg was, verdien je ook nog geld voor elke verhuur! Door je eigen prijzen te bepalen, heb je volledige controle over je extra verdienste. Een beetje extra geld verdienen met je fiets betekent dat je je fietsen kunt herfinancieren of kunt sparen voor nieuwe fietsuitrusting!

why_us_image_4

Je kunt ervan uit gaan, dat de Laka verzekering je in de meeste gevallen van schade en diefstal gedekt heeft.

Je kunt ervan uitgaan, dat er voor je fiets wordt gezorgd. De Laka verzekering beschermd je in de meeste gevallen van schade en diefstal, inclusief een vriendelijke en persoonlijke klantenservice om je door het proces heen te helpen. Met ons aan je zijde weet je dat je fiets in veilige handen is!

Milan
Milan Dec. 2022

Absolute pleasure to rent a bike from Maximilian, friendly, flexible and everything in good condition! Weather was perfect, 18°C in December!!

Alex
Alex Juli. 2022

All went perfectly well. Bike prepared, friendly and helpful staff. People who work at the center were very nice and gave me helpful tips about the bike. Thanks!

Martha
Martha Nov. 2020

Awesome quality, easily to drive. Amazing overall experience. I'll definitely use their services again!

Ingo
Ingo Aug. 2021

I had an amazing experience at this ListNRide center. Everything was on time, great communication, the cargo bike was in good condition, equipped with lights, a lock and a charger.

Alexandra
Alexandra Okt. 2021

Amazing experience, from communication to pick-up, all questions answered and really easy process. E-Bike was also really fun to ride. Thanks once again for a fun experience ;)

Emma
Emma Maart. 2022

Unkompliziert und freundlich! Sehr empfehlenswert!

Tips voor een zorgeloze rit

tips_image_1

Wees respectvol

Onthoud dat je je fiets verhuurt aan een fietsmaatje, dus probeer vriendelijk en geduldig te zijn wanneer je met hen praat. Ben je vriendelijk tegen hen, dan zullen zij je fiets net zo zorgvuldig behandelen als hun eigen fiets. Uiteraard dien je iedereen met respect te behandelen.

tips_image_2

Wees flexibel

Het is eenvoudig snel berichtje te sturen! Bij het afstemmen van de ophaaltijd, probeer flexibel te zijn. Misschien biedt de verhuurder zelfs aan om de fiets bij je af te leveren! Schroom niet om naar mooie fietsroutes te vragen. In ruil daarvoor kun je de lister belonen met een goede recensie op ListNRide.

tips_image_3

Wees oprecht

Het kan spannend zijn om met iemand achter een scherm te praten. Door je echte naam en een profielfoto aan je account toe te voegen kom je betrouwbaarder en toegankelijker over. Wees eerlijk over alles met betrekking tot de rit achteraf. Dit kan je helpen om ook betere recensies te krijgen!

Facebook

Word lid van de ListNRide Facebook Community en treed in contact met andere fietsvrienden om je ervaringen te delen, hulp te vragen en of groeprides te organiseren!

Klaar om je fiets te delen?

Ontdek het voordeel en nut van fietsen delen!
Hebben we hier niet al je vragen beantwoord? Contacteer ons support team op contact@listnride.com. We helpen je graag verder.