0
One-Way Rental main_image

Van A naar B fietsverhuur

Als een gepassioneerde fietser kennen we de uitdaging om een fietstoer te plannen waarbij het startpunt afwiikt van de einbestemming. Daarom helpen we je jouw fietstocht te organiseren met fietsverhuur die is toegewijd aan het van A naar B -reizen.

De routes die momenteel boekbaar zijn:

Op dit moment bieden we deze van A-naar-B fietsroutes:

  1. Van Noord -Duitsland naar Kopenhagen
  2. De Dalmatische kust van Dubrovnik
  3. De pilgrimrouts naar Compostela vanuit Spanje of Portugal
  4. Van Wenen tot Boedapest


De meeste routes kunnen in beide richtingen worden gedaan, dus je kunt kiezen waar je begint en eindigt.

Haal je fiets op bij het beginpunt
Haal je fiets op bij het beginpunt

Reis ontpannen naar het beingpunt. In de tussentijd wordt je fiets met zorg voorbereid door een professionele fietswinkel.

Geniet van een ontspannen fietstocht
Geniet van een ontspannen fietstocht

De huuefiets wordt verzekerd door onze partner Laka tegen diefstal en schade. Dus je kan zeker reizen.

Geef je fiets bij aankomst af
Geef je fiets bij aankomst af

Als je in de eindbestemming bent aangekomen, kan je de fiets bij de partnerwinkel afgeven. Zo simpel is het. Je kan verder genieten in de einbestemming of je reis voortzetten.

Uw boekingsgegevens
From
To
Je contactgegevens
One-Way Rental secondary_image

Van A naar B fietstoer

Een van A naar B heeft zoals het doet vermoeden een ander startpunt dan de bestemming. Echter meestal ist de eindbestemming niet per sè het doel maar de weg ernaar toe. De prachtige route met vele bezienswaardigheden in je eigen tempo, is wat de fietsvakantie zo speciaal maakt.

Waarom een fiets huren voor A-naar-B Bike Trip?

Als je een fiets huurt voor een A-naar-B-reis, kan je je eigen fiets naar het begin van de reis vervoeren en weer mee naar huis brengen. Weinig transportaanbiedrs hebben de ruimte voor fietsen of verhogen aanzienlijke kosten voor het meenemen van een fiets. Het huren van een auto om naar de bestemming en terug te rijden, verhogen ook aanzienlijke de kosten, afgezien van het tijdverlies en de ecologische belasting. Ook kan je fiets tijdens de heenreis beschadigen, waardoor je fietsvakantie wellicht geen doorgang kan vinden.

One-Way Rental third_image

Hoe werkt de van A-naar-B fietstrip bij ListNRide?

Verwijder de fiets in de huurwinkel op uw startpunt. Pedaal een weekend, een tot twee weken, ook een paar maanden. Zodra je je bestemming achter je hebt, maak je geen zorgen dat je je een weg terug moet banen om je fietsfiets naar de startverhuurbedrijf te brengen. U kunt eenvoudig uw huurwiel achterlaten aan een andere partnerwinkel die de fiets laat zien of verhuren om de Subone te huren die de route onderweg rijdt.

Wat is inbegrepen in een huurauderingsfiets met één weg?

In de regel bieden onze verhuurpartners passende fietsen en accesoires, inclusief helm, tassen, etc aan voor je fietsvakantie. Voor de rest bevat de huur van een fiets dezelfde voordelen als onze gebruikelijke voorwaarden bij de verzekering en annulering