Vertrouwen & Zekerheid

trust-and-safety.content_title

Ontspannen fietsen

Wij handelen in uw belang

listnride is een community van fietsliefhebbers. Mensen zoals jij en ik. Mensen zoals u en ik. Daarom willen we de moeilijkheden bij je uit de buurt houden, zodat je je enkel en alleen kan genieten van het fietsen.

Jij behoudt de controle.

Jij bepaalt de huurprijs voor het verhuren van je fiets. Daarnaast beslis je zelf of je de huuraanvragen accepteert of juist afwijst (bijv. omdat je fiets op dat moment niet beschikbaar is).

Je bent verzekerd.

*Binnenkort* In geval van schade of diefstal is onze verzekering er om u te helpen. Bij ons heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde.

Wij zorgen voor.

Je wilt je fiets verhuren, maar niet zomaar aan een wildvreemde? Wij verifiëren de identiteit van alle huurders. En de recensies geven je inzicht in de integriteit van degene aan wie je je fiets verhuurt.

Wij laten je niet alleen.

Indien je een bepaald probleem niet met een huurder direct kan oplossen, zijn wij er ook voor jou om je te ondersteunen of het probleem zelfs voor je op te lossen

hepster verzekering: jouw geruststelling

Wanneer je een fiets in Duitsland of Oostenrijk huurt, is onze Premiumverzekering automatisch in de huurprijs inbegrepen. Met hepster heb je een sterke partner aan jouw zijde om jou te helpen wanneer dat nodig is. Voor nog wat extra geruststelling voeg je onze Roadside Assistance toe en ben je ook verzekerd van pechhulpdienst onderweg. De straten zijn van jouw!

Lees meer

listnride is Europa's grootste platform voor het delen van fietsen. Wij bieden fietsliefhebbers eenvoudig toegang tot hoogwaardige fietsen. Altijd de perfecte fiets! Gewoon online beschikbaar.

Bekend van TV & Print

prosieben
galileo
welt
tagesspiegel
grunderszene

Vind de perfecte fiets

Plan je je volgende trip?

Verhuur je fiets!

Ontmoet gelijkgestemden. Verdien wat erbij.

Heeft u vragen? Bel ons: +49 (0) 30 120870330 Of mail ons .

JeanJean