0

Kostka: Doe de eerste zet!

steppen is een unieke fysieke activiteit die erg populair is geworden bij alle leeftijdsgroepen. Kom en doe met ons mee!

brand

Waarom een loopfiets?

Sinds de uitvinding van de fiets hebben de mensen voortdurend nieuwe middelen bedacht om zich op wielen voort te bewegen. Maar ze vergeten dat schoonheid en kracht in eenvoud schuilen. Zo is de step. Je duwt je gewoon af en dan reis je met de wind in je haren. Haal je voet van het dek en je bent op slag een voetganger. Rijden rekt je lichaam, je moet veel tijd besteden aan onderhoud en je bent een bron van verbazing voor voorbijgangers.

brand

Gezondheid op twee wielen

Een step is natuurlijk. Tijdens een ontspannen rit - wanneer je om je heen kunt kijken naar de omringende natuur - zul je ook je lichaam strekken zonder dat je het weet. U traint zonder dat u het doorheeft. Als u het tempo een beetje opvoert, begint u uw spieren te versterken en vet te verbranden. U vormt delen van uw lichaam en verliest gewicht. Dit alles kan worden bereikt met behulp van een zeer weinig veeleisende regime

brand

E-micromobiliteit

Een elektrische motor kan helpen als u niet fit bent, een gezondheidstoestand hebt waardoor u zich niet kunt inspannen of als u zich gewoon niet wilt of kunt bezatten. Een step is echter geen scooter; bij onze modellen moet u zich nog steeds afduwen. Opgelet! Het rijden op een step met hulp van een elektrische motor is zeer verslavend.

Choose a test-ride location

Wij zijn een Tsjechische fabrikant met een traditie van meer dan 20 jaar.

KOSTKA steps worden vervaardigd in de Tsjechische Republiek. We maken gebruik van de nieuwste technologie, variërend van computer 3D-modellering tot lasersnijden, NC-buigen en robotlassen. Onze eigen onderzoeksafdeling is voortdurend bezig met het verbeteren van onze bestaande steppen en het ontwikkelen van nieuwe modellen.