0

Een fiets huren

in 4 eenvoudige stappen

Vind de perfecte fiets
Vind de perfecte fiets
Vind de ideale fiets op verschillende locaties. Bepaal de plaats waar je wilt huren, en blader door de uitgebreide selectie van fietsen. Ons platform biedt verschillende soorten fietsen in verschillende maten, inclusief bepaalde uitrusting, zodat iedereen de juiste fiets kan vinden.
Boek een fiets
Boek een fiets
Als je de perfecte fiets hebt gevonden, kan je deze aanvragen. Nadat je de fiets hebt aangevraagd, zal de verhuurder reageren en jouw aanvraag accepteren of afwijzen. Pas nadat de aanvraag is geaccepteerd, wordt er daadwerkelijk betaald - dat betekent dat je meerdere fietsen tegelijk kunt aanvragen. Let op dat je na acceptatie van 1 aanvraag de andere cancelled.
Haal je fiets op
Haal je fiets op
Nu je boeking rond is, is het tijd voor actie! Het ophaaladres vind je in de boekingsbevestiging - elke Lister heeft een vaste locatie om de fiets op te halen, maar wellicht is het ook mogelijk om met de verhuurder op een alternatieve plek af te spreken om het gemakkelijker te maken. Gebruik de "chat" functie om met elkaar te communiceren! Sommige Listers bieden zelfs aan om de fiets direct bij je af te leveren!
Je fietstoer kan nu starten
Je fietstoer kan nu starten
Zodra je de fiets hebt opgehaald, kan je lekker gaan fietsen. Neem de tijd om vertrouwd te raken met de fiets en breng de benodigde uitrusting mee! Lekker in beweging en geniet van de omgeving - In beweging blijven was nog nooit zo gemakkelijk!
why_us_image_1

Je wist niet waar je je droomfiets kon huren, totdat je bike sharing via ListNRide ontdekte.

Is er een fiets waar je altijd al een oogje op hebt gehad, maar die je nooit hebt kunnen proberen? Misschien bezoek je een nieuwe stad of land, maar is het meenemen van je eigen fiets teveel gedoe? Misschien wil je gewoon iets nieuws proberen? Met ListNRide is het vinden van de juiste fiets voor jouw behoeften eenvoudig en gemakkelijk! Ons platform biedt iets voor elk gebruik en elke behoefte.

why_us_image_2

Nu kun je regelmatig fietsliefhebbers ontmoeten en jouw passie met hen delen.

Een paar aanvragen later en je fiets is in trek! Coole en interessante mensen van over de hele wereld willen JOUW fiets huren! Nu ontmoet je Fietsvrienden die jouw passie delen. Je kunt interessante fietstips delen, je grappigste fietsverhalen en zelfs ritjes met ze maken!

why_us_image_3

Je ontdekt nieuwe steden per fiets en probeert coole nieuwe fietsen uit zonder stress of gedoe.

ListNRide geeft je de mogelijkheid om nieuwe plaatsen in heel Europa op twee wielen te verkennen, terwijl je de stress van het meenemen van je eigen fiets bespaart. Je kunt fietsen van uitzonderlijk hoge kwaliteit ontdekken en ervaren zonder gedoe, wat betekent dat je alleen maar achterover hoeft te leunen en van de rit te genieten!

why_us_image_4

Je kunt er zeker van zijn dat de Laka verzekering je in de meeste gevallen van schade en diefstal gedekt heeft.

Je kunt ervan uitgaan, dat er voor je fiets wordt gezorgd. De Laka verzekering beschermd je in de meeste gevallen van schade en diefstal, inclusief een vriendelijke en persoonlijke klantenservice om je door het proces heen te helpen. Met ons aan je zijde weet je dat je fiets in veilige handen is!

Wat onze klanten zeggen over de fietsen

Milan
Milan Dec. 2022

Absolute pleasure to rent a bike from Maximilian, friendly, flexible and everything in good condition! Weather was perfect, 18°C in December!!

Alex
Alex Juli. 2022

All went perfectly well. Bike prepared, friendly and helpful staff. People who work at the center were very nice and gave me helpful tips about the bike. Thanks!

Martha
Martha Nov. 2020

Awesome quality, easily to drive. Amazing overall experience. I'll definitely use their services again!

Ingo
Ingo Aug. 2021

I had an amazing experience at this ListNRide center. Everything was on time, great communication, the cargo bike was in good condition, equipped with lights, a lock and a charger.

Alexandra
Alexandra Okt. 2021

Amazing experience, from communication to pick-up, all questions answered and really easy process. E-Bike was also really fun to ride. Thanks once again for a fun experience ;)

Emma
Emma Maart. 2022

Unkompliziert und freundlich! Sehr empfehlenswert!

Tips voor een zorgeloze rit

tips_image_1

Wees respectvol

Onthoud dat je je fiets verhuurt aan een fietsmaatje, dus probeer vriendelijk en geduldig te zijn wanneer je met hen praat. Ben je vriendelijk tegen hen, dan zullen zij je fiets net zo zorgvuldig behandelen als hun eigen fiets. Uiteraard dien je iedereen met respect te behandelen.

tips_image_2

Wees flexibel

Het is eenvoudig snel berichtje te sturen! Bij het afstemmen van de ophaaltijd, probeer flexibel te zijn. Misschien biedt de verhuurder zelfs aan om de fiets bij je af te leveren! Schroom niet om naar mooie fietsroutes te vragen. In ruil daarvoor kun je de lister belonen met een goede recensie op ListNRide.

tips_image_3

Wees oprecht

Het kan spannend zijn om met iemand achter een scherm te praten. Door je echte naam en een profielfoto aan je account toe te voegen kom je betrouwbaarder en toegankelijker over. Wees eerlijk over alles met betrekking tot de rit achteraf. Dit kan je helpen om ook betere recensies te krijgen!

Facebook

Word lid van de ListNRide Facebook Community en treed in contact met andere fietsvrienden om je ervaringen te delen, hulp te vragen en of groeprides te organiseren!

Klaar om je fiets te delen?

Ontdek het voordeel en nut van fietsen delen! Hebben we hier niet al je vragen beantwoord? Contacteer ons support team op contact@listnride.com. We helpen je graag verder.