0

ListNRide - Wie zijn wij?

Wat is <br> <b>ListNRide</b>?

Wat is
ListNRide?

Uiteindelijk telt voor ons maar één ding: de perfecte rit. Met ons online boekingsplatform heb je toegang tot meer dan 80.000 fietsen in heel Europa en over de hele wereld. Wij willen dat je altijd en overal de juiste fiets voor elk terrein kunt huren - van stadsfietsen tot high-end mountainbikes. En als je een coole fiets hebt die je wilt aanbieden, kun je die gewoon op ons platform online plaatsen. Wij brengen fietseigenaren en huurders bij elkaar op een manier die voor beide partijen een win-win is. Of je nu een particuliere of een commerciële verhuurder bent, een ambitieuze sporter of een recreatieve cruiser, we hebben allemaal één ding gemeen - De liefde voor fietsen!

Opgericht tussen de locaties <b>Berlijn-München- Mallorca</b>

Opgericht tussen de locaties Berlijn-München- Mallorca

Johannes was op zoek naar een racefiets voor een spontane rit op Mallorca, en een volledig uitgeruste mountainbike in München om de Isar te ontdekken. Gert-Jan was in Berlijn op zoek naar een alternatief voor de stoffige fietsverhuurzaken met een beperkte keuze. Bijna overal waar de twee studentenvrienden reisden, ontbrak een stukje van hun fietsgeluk, of het nu een tijdrovende zoektocht was, een verkeerde framemaat of het verkeerde soort fiets - en dat als ze überhaupt een aanbieder konden vinden om een fiets te huren. Om andere fietsliefhebbers deze veelvoorkomende uitdagingen te besparen, ontwikkelden de twee vrienden, gebruikmakend van hun combinatie van digitale know-how en passie voor fietsen, een oplossing om de perfecte fiets te vinden, altijd en overal. ListNRide was geboren.

Bedacht voor  <b> stad, land, bergen</b>

Bedacht voor stad, land, bergen

Ons gebruiksvriendelijke platform werd in 2017 gelanceerd om mensen in staat te stellen fietsen aan elkaar te verhuren op een veilige en eenvoudige manier. Sindsdien hebben we onze service verder ontwikkeld en leveren we nieuwe oplossingen aan verschillende gebruikersgroepen. Vandaag de dag vind je professionele verhuurbedrijven, fietswinkels en trendy fietsmerken op ListNRide. Met Bike Protection inbegrepen, kan je fietsen huren voor zowel korte trips als meerdaagse tochten, en kan je zelfs jouw droomfiets testen voordat je hem koopt. Rijd door de Avenidas in Barcelona, ga shoppen in Wenen, pijnig jezelf over de Alpenpassen, bedwing de rotsachtige paden aan het Lago - met of zonder e-ondersteuning, in S of XL. Op ons platform vind je topfietsen voor elk terrein, in de maat die bij jou past, in veel meer locaties als in Berlijn-München-Mallorca.

De perfecte fiets voor jou

Dit is zeker niet het einde van onze reis: we blijven elke dag sleutelen en optimaliseren om net dat beetje dichter bij onze visie "WE CHANGE EVERY PLACE INTO A PERFECT RIDE" te komen.

Bij ons werken ambitieuze en relaxte fietsliefhebbers uit alle windstreken, liefhebbers van design en techniek - het belangrijkste is passie voor fietsen. En ons team groeit van dag tot dag. Als je ook graag je leven lang in het zadel wil zitten en de route met ons wilt uitstippelen , klik dan HIER!

We change every place into
a perfect Ride.