Over listnride

Wij helpen je bij het vinden van de perfecte huurfiets voor elke gelegenheid, altijd en overal

Hoe het allemaal begon

Wij van listnride zijn een team van gepassioneerde fietsers: we houden van alle mogelijkheden die zich voordoen bij het ontdekken van nieuwe bestemmingen, het ontmoeten van nieuwe mensen, en dat terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een betere gezondheid en een beter milieu.

Listnride vandaag

Listnride groeit continu verder. Op dit moment zijn onze fietsen niet alleen beschikbaar in grote steden als Amsterdam, Berlijn of Wenen, maar ook in populaire vakantiebestemmingen als de Canarische Eilanden en Toscane. Het aantal en de verscheidenheid aan fietsen is groot, waardoor het gemakkelijk is om elke gewenste fiets te huren: of het nu gaat om een e-bike, racefiets of stadsfiets.

Onze showrooms

Leer ons kennen in Berlijn of München en ervaar de nieuwste modieuze fietsen en meer!

In het hart van Berlin-Mitte, tegenover de Hackescher Markt, bieden wij in ons Berlin Experience Centertestritten aan voor fietsen van merken als Argon18, Bonvelo, Brompton, BZEN en Cowboy. Wij organiseren regelmatig evenementen, zoals social rides elke vrijdagochtend. Klik hier om meer te weten te komen over onze beschikbare testfietsen en merken in Berlijn.

berlin_map
Oranienburger Strasse 1-3 , 10178 Berlijn, Duitsland

Centraal gelegen in Maxvorstadt, presenteren wij in ons München Experience Center fietsen van merken als 8bar, Bonvelo, Rossignol, Urwahn en Yuba. We bieden ook de nieuwste Felt racefietsen en urban e-bikes van BZEN, Cowboy, Leaos en Vello aan. Klik hier om meer te weten te komen over onze testfietsen en merken in München.

map-munich
Thalkirchner Str. 210, 81371 München, Duitsland

Heeft u vragen? Bel ons: +49 (0) 30 120870330 Of mail ons .

JeanJean